+4.0268.506400

scule standard si la comanda: freze si seturi de freze HSS si CMS       burghie       cutite si placute       panze       alte scule pentru PVC si aluminiu       alte scule speciale la cerinta clientului

Politica de returnare

Asco Tools SA ofera clientilor sai serviciul de returnare a produselor conform politicii interne si legislatiei in vigoare.

Clientul trebuie sa faca dovada achizitionarii produselor sau serviciilor de la Asco Tools SA si sa inregistreze o reclamatie referitoare la neconformitatea produsului sau serviciului achizitionat.

Asco Tools SA nu-si asuma responsabilitatea pentru produsele deteriorate la livrare, din vina agentului livrator. In acest caz, agentul livrat se ocupa cu despagubirea clientului.

Asco Tools SA nu despagubeste (in numerar) clientul in momentul confirmarii reclamatiei si neconformitatii de calitate. Compania isi asuma responsabilitatea inregistrarii reclamatiilor si inlocuirii produselor neconforme.

Asco Tools SA inregistreaza o activitate de returnare, in urmatoarele conditii:

  • Clientul are obligatia de a testa produsele livrate si de a informa neconformitatea, in termen de 5 (cinci) zile de la livrare.

  • Daca la livrare, clientul constata neconformitati, diferente intre nevoile si informatiile transmise de el si produsul/serviciul executat de companie

  • Daca exista disensiuni si neconformitati in procesul de productie/servisare al produsului, in cadrul Asco Tools SA

Asco Tools SA nu inregistreaza o activitate de returnare in urmatoarele conditii:

  • Clientul nu verifica si/sau testeaza produsele si nu anunta neconformitatea in termen de 5 (cinci) zile

  • Clientul a transmis in mod eronat nevoile sau informatiile legate de produs/serviciu

De la termenul inregistrarii reclamatiei, Asco Tools SA isi rezerva dreptul de a-si lua o perioada de timp necesara efectuarii studiilor si testelor, in depistarea disensiunilor si neconformitatilor. Dupa aceasta perioada, compania, efectueaza activitatea de returnare prin inlocuirea produselor neconforme.