+4.0268.506400

scule standard si la comanda: freze si seturi de freze HSS si CMS       burghie       cutite si placute       panze       alte scule pentru PVC si aluminiu       alte scule speciale la cerinta clientului

Politica de confidentialitate

Protectia datelor cu caracter personal

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ASCO TOOLS SA inregistrata la ANSPDCP cu nr. 14614, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dvs. Utilizand orice modalitate de comunicare cu Asco Tools SA.

Datele personale sunt culese numai pentru inregistrarile Asco Tools SA si prelucrate in scopul realizarii activitatii comerciale, cu respectarea imperativului de ocrotire a datelor impus de Legea 677/2001.

Furnizand date cu caracter personal, sunteti de acord cu prelucrarea lor de catre Asco Tools SA si partenerii sai, precum si cu primirea de comunicari comerciale din partea acestora. Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica, de a cere incetarea prelucrarii lor de catre firma sau de a se impotrivi folosirii lor.

Toti cei care au furnizat urmatoarele date cu caracter personal: e-mail, username, nume si prenume, adresa, cod postal, telefon, au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii 677/2001). Scopurile colectarii si prelucrarii datelor dvs. cu caracter  personal, de catre Asco Tools SA, sunt:

  • Transmiterea prin e-mail de oferte, promotii, mesaje publicitare de marketing cu privire la activitatea desfasurata de Asco Tools SA;

  • Efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea Asco Tools SA fata de dvs.

  • Comert cu amanuntul prin corespondenta si comert electronic, inclusiv confirmare comenzii,  expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor, inregistrarea facturilor si platilor in contabilitate, expediere si plata

  • Promovarea produselor si serviciilor, marketing si publicitate

Cumparatorul nu este obligat sa furnizeze datele, necesare prelucrarii comenzilor si/sau promovarea produselor si serviciilor noastre prin actiuni de tipul newsletter.  Refuzul inregistrarii determina imposibilitatea de a prelua si procesa comanda si imposibilitatea de a va trimite informatii legate de comenzi, produse si servicii comercializate de Asco Tools SA.

Dreptul de proprietate

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Asco Tools SA. sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare.

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile ("Continut") care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Asco Tools SA. al altora cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a Asco Tools SA sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului "Continutului". De asemenea, va informam ca Asco Tools SA. isi vor asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele judecatoresti. Continutul acestui site nu poate fi modificat sau copiat de catre utilizatori. Acest lucru se face doar cu acordul Administratorilor site-ului, cei care au dreptul sa modifice oricand continutul si forma site-ului.

Conditii de utilizare a site-ului

Asco Tools SA  acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

  • puteti descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal si necomercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut;

  • nu aveti permisiunea sa utilizati imagini cu persoane sau locuri care se afla in sectiunile speciale din site fara acordul in scris al Asco Tools SA, aceste informatii putand fi folosite ulterior doar in scopuri editoriale, posturi de radio-TV.

  • Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al Asco Tools SA;

  • Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

  • Utilizatorul site-ului este raspunzator pentru descarcarea si utilizarea Continutului si pentru orice neconformitate legata de folosirea in mod neconventional al Continutului site-ului.