+4.0268.506400

scule standard si la comanda: freze si seturi de freze HSS si CMS       burghie       cutite si placute       panze       alte scule pentru PVC si aluminiu       alte scule speciale la cerinta clientului

Despre noi

Istorie, profesionalism, calitate…..

 

   Sunteti aici deoarece va doriti produse si servicii de cea mai buna calitate, consultanta tehnica de specialitate si un parteneriat de durata. Asco Tools reprezinta profesionalismul de care aveti nevoie in afacerea dumneavoastra.

Asco Tools este o companie romaneasca producatoare de scule aschietoare pentru prelucrarea lemnului, PVC-ului, neferoaselor si compozitelor. Beneficiind de cea mai inalta tehnologie de fabricatie, compania incearca sa intruneasca toate cerintele pietei si ale clientilor sai, oferindu-le o constanta in calitate.

"Ceea ce ne diferentiaza in piata, este ca producem orice fel de scule, la preturi competitive, si livram in cel mai bun timp. Prelucram sculele uzate si oferim consultanta tehnica de specialitate. Astfel, Asco Tools se afla printre companiile de top din Romania si detine in portofoliul sau de clienti importante companii din industria de prelucrare a lemnului, a derivatelor din lemn, a PVC-ului, neferoaselor si compozitelor.
In cadrul acestui magazin veti gasi  produse pe care le avem in mod constant in stoc si produse speciale pe care le executam in functie de profilul materialului de prelucrat si in functie de cerintele clientului nostru. Dar, cel mai important, este ca va oferim posibilitatea de a comanda produsul de care aveti nevoie si pe care nu-l producem in mod usual. Pentru aceasta trebuie doar sa completati o fisa de comanda speciala, ce contine anumite specificatii tehnice."
 

                            Echipa Asco Tools

 

Nu uitati sa va abonati la newsletter, promitem ca va trimitem numai informatii importante!

Accesati www.ascotools.com pentru a afla mai multe informatii despre companie.